Arrangement brommertour met retro overnachting

Retro tour.

Dit unieke arrangement is standaard te boeken voor twee personen maar kan uitgebreid worden naar drie.

Hoe ziet het programma eruit ? Rond de middag aankomen in Emmeloord, dan beginnen we met koffie met wat lekkers erbij.  Daarna uitleg brommers en de route doornemen.  Routekaart mee en rijden maar.  Rond 18.00 aankomst bij Bed & Breakfast aan het IJzerpad 17 te Rutten.

De volgende morgen na het ontbijt (biologisch/vegetarisch en bij de prijs inbegrepen) weer op de brommer om deze rond 12.00 weer terug te brengen. Meer info over de kamer vindt u op www.id11.nl/b&b

Deze tour is ook met een scooter te boeken. De Bed & Breakfast bestaat uit een kamer die je terugbrengt in de sfeer van de jaren 70. De kamer heeft een eigen douche en wc. inclusief ontbijt (biologisch/vegetarisch). Er staan twee eenpersoonsbedden, die ook eenvoudig een tweepersoonsbed kunnen vormen. Er is Wi-Fi beschikbaar en de kamer beschikt natuurlijk over een videorecorder met een fijne selectie jaren 70 films. Ook een platenspeler met het juiste vinyl ontbreekt niet.

Speciale arrangement voor 2 personen € 160,- Boeken via het contactformulier en op basis van beschikbaarheid. Vermeld de datum bij uw aanvraag en wij checken of de b&b beschikbaar is.

Laatste update, helaas hebben we het bericht ontvangen dat de retro B&B stopt per 31-12-2020. Dit betekent dat voor komend jaar geen reserveringen in deze vorm gemaakt kunnen worden.  We gaan uiteraard op zoek naar een alternatief.