Arrangementen

Arrangementen

Op de hoofdbalk kunt u kiezen uit de arrangementen die we voor u hebben uitgewerkt.

Last minute één of meerdere uren brommer rijden? Even per telefoon of WhatsApp reageren en we kijken direct of er nog brommers beschikbaar zijn.

Het meest geboekte arrangement is de basis bikkel toer en kost 55,00  Een hele middag brommer rijden , inclusief koffie en wat lekkers maar ook na afloop onze ‘warm naar huis garantie ‘. Deze tour staat garant voor good feeling.

Een origineel cadeau weggeven ? Het is een cadeau met beleving dus daar wordt nog lang over nagepraat. Wij hebben voor elk arrangement een kadobon.

Bijvoorbeeld het arrangement ‘ Cadeau voor de man die alles al heeft ‘ Hier gaat de jubilares met zijn beste vriend of vriendin ieder op zijn eigen brommer een paar uur Zundapp rijden. Een paar dagen later krijgt de jubilaris een foto op canvas van de gebeurtenis thuisgestuurd als blijvende herinnering. Dit arrangement kost totaal 97,50 euro.

Ook leuk om te geven is het tweedaagse arrangement retrotour met overnachting voor slechts 160,- ! Reserveer tijdig want de beschikbaarheid is beperkt.

Kijk en bestel in de webshop www.zunderwear.nl  Afrekenen gaat heel gemakkelijk met Ideal. Ook voor kleine brommer gerelateerde kado’s vanaf 3,95