Basis Bikkel arrangement

Een halve dag op een echte zúndapp  rijden.

We hebben een bikkeltoer voor u uitgezet van goed 100 kilometer. Deze gaat naar het voormalige eiland Schokland en Urk, Lemmer en het pittoreske Blokzijl. Bekijk ook het windmolenpark langs het IJsselmeer.

De hele route rijdt u in ongeveer 4 … 5 uur. U bent niet verplicht de route te volgen maar u dient wel in de Noordoostpolder te blijven zodat we u optimaal kunnen helpen wanneer u hulp nodig heeft. Routekaart en toeristische infofolder krijgt u mee . Afhankelijk van uw ervaring kunt u op een voet- of handschakelbrommer en voor de onervaren rijders beschikken we over vier Zundapp retro scooters en twee puch maxi met automatische versnelling.

Hoe ziet het arrangement er uit ?  Aankomst tussen 8.00 en 12.00 en we beginnen met koffie en wat lekkers erbij. Korte technische uitleg , route doornemen, helm passen en daarna met de brommers op pad. Uiterlijk 18.00 iedereen weer terug en nog even opwarmen en poar neem’n in de Zundappbar. (eerste consumptie inclusief )
De basis bikkelroute kunt u rijden in 1 dagdeel maar wilt u iets meer tijd nemen voor bezichtigingen e.d. trek er dan een hele dag voor uit. U kunt ook een gedeelte van de bikkelroute rijden, alles kan.

De prijs van een dagdeel is 55,00,- Een hele dag is 85,00,-. Dit is inclusief koffie / thee / broodjes of koek , WA verzekering , brandstof , helm en onze alom geprezen warm naar huis garantie.

Iemand achterop ? Dat mag van de verzekering maar voorwaarde is wel dat u een zeer ervaren brommer / motor rijder bent om de veiligheid van u beide en mede weggebruikers te garanderen. Bovendien mag de maximale belading van 150kg niet overschreden worden. De bijrijder betaalt 5,- als bijdrage voor koffie en een helm.

Zelf een brommer meenemen? Natuurlijk mag dat. Het enige wat u betaalt is 5 euro voor de koffie en de consumpties na afloop in de zundappbar. Ook zelf eten en drinken meenemen is toegestaan.