Basis Bikkel arrangement

Een halve dag op een tweetakt oldtimer brommer rijden.

Afhankelijk van uw ervaring kunt u op een voet- of handschakelbrommer en voor de onervaren rijders beschikken we over een aantal Zundapp retro scooters met automatische versnelling.

We hebben een bikkeltoer voor u uitgezet van goed 100 Km. Deze gaat naar het voormalige eiland Schokland en Urk, Lemmer en het pittoreske Blokzijl. Bekijk nu ook het windmolenpark langs het IJsselmeer.

De hele route rijdt u in ongeveer 4 … 5 uur. U bent niet verplicht de route te volgen maar u dient wel in de Noordoostpolder te blijven zodat we u optimaal kunnen helpen wanneer u hulp nodig heeft. Routekaart en toeristische infofolder krijgt u mee .

Hoe ziet de middag er uit ?  Rond 13.00 uur briefing met koffie en wat lekkers erbij, daarna met de brommers op pad. Rond 18.00 iedereen weer terug en nog even opwarmen en poar neem’n in de Zundappbar. (eerste twee consumpties inclusief )
De basis bikkelroute kunt u rijden in 1 dagdeel maar wilt u iets meer tijd nemen voor bezichtigingen e.d. trek er dan een hele dag voor uit. U kunt ook een gedeelte van de bikkelroute rijden, alles kan.

De prijs van een dagdeel is 52,50,- Een hele dag is 82,50,-. Dit is inclusief koffie / thee / broodjes of koek , WA verzekering , brandstof , helm en onze alom geprezen warm naar huis garantie.

Iemand achterop ? Dat mag van de verzekering maar de voorwaarde is wel dat u een zeer ervaren brommer / motor rijder bent om de veiligheid van u beide en mede weggebruikers te garanderen. De bijrijder betaalt 5,- als bijdrage voor koffie en een helm.

Zelf een brommer meenemen? Natuurlijk mag dat. Het enige wat u betaalt is 5 euro voor de koffie en de consumpties na afloop in de zundappbar. Ook zelf eten en drinken meenemen is toegestaan.