Basis Bikkel arrangement

We hebben een bikkeltoer voor u uitgezet van goed 100 kilometer.  Om dat brommergevoel weer naar boven te halen. Deze gaat naar het voormalige eiland Schokland en Urk, Lemmer en het pittoreske Blokzijl. En natuurlijk uitwaaien langs het IJsselmeer en bootjes kijken.

De bikkelroute is in een halve dag te rijden.  Maar wie het wat rustiger aan wil doen kan ook de gehele dag reserveren. U bent niet verplicht de route te volgen maar u dient wel in de Noordoostpolder te blijven zodat we u optimaal kunnen helpen wanneer u hulp nodig heeft. Routekaart en toeristische info folder krijgt u mee . Afhankelijk van uw ervaring kunt u op een voet- of handschakelbrommer en voor de onervaren rijders beschikken we over zes puch maxi’s met automatische versnelling.

Hoe ziet het arrangement er uit ? 

Aankomst  en starten tussen 8.00 en 12.00 en we beginnen met koffie en wat lekkers erbij. Korte technische uitleg , route doornemen, helm passen en daarna met de brommers op pad. Uiterlijk 18.00 iedereen weer terug en nog even opwarmen en poar neem’n in de Zundappbar. (eerste consumptie inclusief )

Kies je eigen muziek! In de zündappbar staat een heuse Wurlitzer jukebox model 3700 met 100 grammofoonplaten uit het zundapp tijdperk.  ( Peter Maffay – du , Rolling stones- Angie, Normaal -oerend hard etc etc) . Hoeft geen geld in , de jukebox staat op ‘free play’. 

Ben jij de grote flipperkoning?   Ook in de zundappbar, een fraaie flipperkast model Harley Davidson 3rd edition. Rij de route 66 met de Harley door de juiste targets te raken. Geweldig geluid, bewegende Harley’s en natuurlijk multiball.  ( spel met 5 ballen €2,- ) 

Nu ook te boeken als Basis Bikkel plus arrangement. Voor 30 euro extra kunt u gebruik maken van een geweldig driegangen menu en onbeperkt bier / wijn / fris tijdens het eten. Kijk hier voor het menu.

Wat kost het ?

Halve dag €55,-  en met het plus arrangement € 85,-

Hele dag € 85,- en met het plus arrangement € 115,-

Vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 5,-

Alle prijzen zijn inclusief koffie / thee / broodjes of koek , WA verzekering , brandstof , helm en onze alom geprezen warm naar huis garantie. Voor reserveren kijk hier . 

Iemand achterop ? Dat mag van de verzekering maar niet elke brommer is daar geschikt voor. Met twee personen op 1 brommer moeten de remmen van deze brommer daarop berekend zijn. Niet elke brommer is dat. Vraag altijd eerst naar de beschikbaarheid. Voorwaarde is ook dat u een zeer ervaren brommer / motor rijder bent om de veiligheid van u beide en mede weggebruikers te garanderen. Bovendien mag de maximale belading van 150kg niet overschreden worden. De bijrijder betaalt 7,50 als bijdrage voor koffie en een helm en warm naar huis garantie. 

Zelf een brommer meenemen? Natuurlijk mag dat. Het enige wat u betaalt is 7,50 euro voor de koffie / broodje vooraf en de warm naar huis garantie acheraf. Zelf eten en drinken meenemen is toegestaan.