Basis Bikkel VIP

 

Gewoon doen kan altijd nog.

Upgrade daarom eens naar VIP.
Het hoofdbestandsdeel van het VIP arrangement bestaat uit een dagdeel brommer rijden. Zie het basis Bikkel arrangement. Maar daar om heen gebeurt er veel meer. Dit ziet er als volgt uit:

Voorkeur voor een brommer omdat je er zelf op gereden hebt vroeger? Geef het aan bij de boeking en wij reserveren deze brommer voor je wanneer deze nog beschikbaar is. Doe dit tijdig om teleurstelling te voorkomen.! Kijk in de stal voor de beschikbare modellen en kleuren.

Ontvangst met koffie , thee en een homemade ham / kaas uitsmijter met 3 biologische vrije uitloop scharrel eieren.

Dagdeel brommer rijden. 4 … 5 uur brommer rijden over de bodem van de voormalige Zuijderzee. Gratis gedetailleerde routekaart mee van de omgeving. Wil je rijden met een lange leren jas? Voor de VIP allemaal inclusief. Brandstof, helm , WA verzekering … echt alles inbegrepen.

Bij terugkomst na-chillen in de zundappbar. Twee consumpties zijn inbegrepen. Geniet hier ook van onze ‘warm naar huis ‘garantie. Niet warm? Geld terug !

Blijvende herinnering mee naar huis voor de ware zundapp fanaat. Een originele Zunderwear boxershort verkrijgbaar in de maat L / XL / XXL . Jouw guilty pleasure . Doen we er ook nog een setje bijpassende Zunderwear sokken bij.

Bij zundapphuren gratis WI-FI , ruime parkeergelegenheid , verwarmde rookgelegenheid.

Dit arrangement kost 65,- p.p te boeken van 1 tot en met 15 personen.

1 vip-groep per dag dus reserveer op tijd.