Bikkels met Ballen

Hoe mooi kan het leven zijn ? De hele middag op de brommer over de bodem van de voormalige Zuijderzee, de bikkeltour rijden. Een tocht van 102 kilometer. Want hier vindt je de ruimte om brommer te rijden. Geen milieuzones en enorme drukte maar wel Schokland, Blokzijl, Lemmer en natuurlijk het trotse Urk.

Eenmaal terug, dan slaat de honger en dorst toe. Behalve onze ‘warm naar huis ‘garantie staat voor iedereen een gulle portie bitterballen klaar ( 6 st. ) en een consumptie naar keuze.

Maar er is meer. Wij zijn sinds 2021 distributeur van de zündapp-likeur Zündermeister . In een proeverijtje wordt dit op bijzondere wijze gepresenteerd. Dat wordt gegarandeerd hilarisch.

Op zoek naar iets speciaals voor een brommer liefhebber? Na afloop kan iedereen tegen gereduceerd tarief diverse zündapp gerelateerde kado’s kopen. Kijk op www.zunderwear.nl voor alle kado ideeën .

Nu ook te boeken als het Bikkel met Ballen plus arrangement. Voor 30 euro extra kunt u gebruik maken van een geweldig drie gangen keuze menu met onbeperkt bier / wijn / fris . Kijk hier voor het menu.

Wat kost het ?

Het bikkels met ballen arrangement kost €65,- 

Vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 5,-