Brommers op locatie

Wanneer het echt bijzonder moet worden, met Zundapps op uw locatie wordt het zeker een onvergetelijk avontuur. We kunnen naar u toekomen met maximaal 10 brommers.

Wat is er mooier dan bij een verjaardag of jubileum de brommerfan in kwestie en zijn vrienden een route te laten rijden langs de highlights van zijn jeugd? De gevolgde scholen, het bedrijf van zijn eerste baantje, die favoriete kroeg, het bankje in het bos met die eerste zoen… enzovoorts. Op de brommer wordt het een grote beleving.  Ook zeer populair bij vriendengroepen .

Vraag een offerte aan via het contact formulier. U geeft aan waar u wilt rijden, hoe lang u wilt rijden, met hoeveel brommers en wanneer. Per re-mail krijgt u reactie, Om u een indruk te geven van de kosten, transport is 1 euro per gereden kilometer. Een dagdeel brommerhuur op locatie is 60,00 incl. helm,  brandstof, WA verzekering en pechservice op locatie.

Ook is het mogelijk te starten vanaf de Industrieweg in Emmeloord en te eindigen op een andere locatie. Wij halen de brommers dan weer op.

De mannen op de zundapp en de vrouwen op de Puch maxi of solex ? Ook dat kan, we kunnen beide tegelijkertijd vervoeren ! Leuk wanneer u bijvoorbeeld gasten op uw feestje of bedrijfspresentatie op een originele manier uw terrein , omgeving, kavel of landgoed wilt laten zien !