Basis Bikkel VIP

Gewoon doen kan altijd nog.

Upgrade daarom eens naar VIP.
Het hoofdbestandsdeel van het VIP arrangement bestaat uit een dagdeel brommer rijden, zie het Basis Bikkel Arrangement. Maar als VIP geniet je van veel extra’s.

Voorkeur voor een brommer omdat je er zelf op gereden hebt vroeger? Geef het aan bij de boeking en wij reserveren deze brommer voor je wanneer deze nog beschikbaar is. Doe dit tijdig om teleurstelling te voorkomen.! Kijk in de stal voor de beschikbare modellen en kleuren.

Ontvangst met koffie , thee en een homemade ham / kaas uitsmijter met 3 biologische vrije uitloop scharrel eieren.

Dagdeel brommer rijden. 4 … 5 uur brommer rijden over de bodem van de voormalige Zuijderzee. Gratis gedetailleerde routekaart mee van de omgeving. Voor de VIP allemaal inclusief. Brandstof, helm , WA verzekering … echt alles inbegrepen.

Bij terugkomst na-chillen in de zundappbar. Eerste consumptie is  inbegrepen. Geniet hier ook van onze ‘warm naar huis ‘garantie. Niet warm? Geld terug !

Blijvende herinnering mee naar huis voor de ware zundapp fanaat. Een originele Zunderwear boxershort verkrijgbaar in de maat L / XL / XXL . Jouw guilty pleasure . Doen we er ook nog een setje bijpassende Zunderwear sokken bij.

Bij zundapphuren gratis WI-FI , ruime parkeergelegenheid , verwarmde rookgelegenheid.

Nu ook te boeken als het Basis Bikkel VIP plus arrangement. Na afloop een drie gangen keuze dinner inclusief onbeperkt bier / wijn en fris voor 30 euro extra! Kijk hier voor het menu

Wat kost het ?

Het basis bikkel VIP arrangement kost €70,-  Met plus optie €100,-

Vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 5,-

Te boeken van 1 tot en met 10 personen. 1 vip-groep per dag dus reserveer op tijd.