Zundapphuren.nl

op de brommer door de polder


ONZE BROMMERS

Hier vind je een greep uit de brommers die we in de verhuur hebben.....


Onze Zundapps met voetversnelling

Zundapp GTS50 "Goudhaan"

Zundapp GTS50 "Goudhaan"

Deze goudkleurige brommer is één van de meest legendarische zundapp modellen en heeft de bijnaam ‘goudhaan’. In 2013 is deze brommer geheel gerestaureerd, zowel technisch als cosmetisch. Een waar feest om op te rijden, het hoge stuur geeft veel comfort. Uitgerust met een rijwind gekoelde cylinder en een 3-voet versnelling motorblok.

Zundapp KS50 oranje-bruin

Zundapp KS50 oranje-bruin

Uiterst comfortabel rijden, dat lukt met deze schitterende KS50. Uitgevoerd met schijfrem, kilometerteller en toerenteller en het caferacer kontje maakt de brommer compleet.

Deze KS50 is van het type 529-05, is gebouwd in 1980 en heeft een 4-voet versnelling. Deze brommer beschikt over trappers. En verraad daarmee dat het een echte originele Nederlandse brommer is. Speciaal in Duitsland gemaakt voor de Nederlandse markt omdat trappers destijds verplicht waren.

Zundapp GTS50 lichtblauw

Zundapp GTS50 lichtblauw

Fris en fruitig azuurblauw brommertje uit de nadagen van het legendarische merk Zundapp. De sterwielen en het zeskantige zwarte motorblok maakte deze zundapp tot één van de modernste brommers uit die tijd. De brommer is ooit geïmporteerd uit Duitsland . Dit is te zien aan het feit dat de brommer een Kickstarter heeft in plaats van trappers.

Deze brommer is van het model 529-029 en heeft een 3-voet versnelling.

Zundapp GTS50 zilver

Zundapp GTS50 zilver

Nette originele zundapp GTS50 uitgerust met een 4-voet versnelling. Het is een originele Nederlandse brommer. Dit is te zien aan het feit dat de brommer trappers heeft. Dit was destijds een voorwaarde om NL goedkeuring te verkrijgen. De brommer en beschikt over een dubbele cockpit. Een toerenteller en kilometerteller. Niet alle tellers doen het van de brommers. De werking hiervan is niet door de RDW verplicht en reparatie geschiedt alleen als er tijd over is.

Deze zundapp komt uit een privécollectie en wij zijn de tweede eigenaar. Dit is een model 529, komt uit 1980 en heeft een 4-voet versnelling. Een feest om op te rijden!

Zundapp C50 lichtblauw

Zundapp C50 lichtblauw

Eén van de eerste brommers van Zundapphuren, deze lichtblauwe zundapp. Uitgerust met een 3 voetversnelling 49cc motorblok. Het typenummer C50 is een Duits model. Het heeft geen trappers maar een steppenbalk. Dit was in die tijd verboden in Nederland. De status was bromfiets en voor de Nederlandse wet was het verplicht dat op de brommer gefietst moest kunnen worden.

Deze brommer komt ongeveer uit 1981, de nadagen van het merk Zundapp. Spaakwielen hebben plaatsgemaakt voor sterwielen. Deze Zundapp is een model 529 en heeft een 3-voet versnelling.

Zundapp GTS50 "Barbie"

Zundapp GTS50 "Barbie"

Mooie paarse zundapp met de bijnaam ‘barbie-dapp’. Officieel heet deze kleur in zündappjargon ‘seringa’. Zeer geliefd bij voet schakelende dames. Uniek zijn de blokbeschermers (de beugel die voor het blok loopt) maar ook de buddyseat met chromen kont. Beschikt over een vlot schakelende 3-voet versnelling.

Dit is een model 517-35 en komt uit 1976.

Zundapp CS50 lichtblauw cross

Zundapp CS50 lichtblauw cross

Ooit een drie versnelling handgeschakelde brommer maar in 2018 door ons omgebouwd tot een 4-voet versnelling. Daardoor is het nu eigenlijk een GTS50. De ombouw is gedaan omdat er een toenemende vraag is naar voet geschakelde brommers.

De brommer is uitgerust met een splinternieuwe superbreitwand cylinder en waaierkop. Dit geeft de brommer een plezierig pittig karakter. Het brede cross stuur maakt deze brommer helemaal af. Dit is een model 529 en komt uit 1978.Onze Zundapps met handversnelling

Zundapp CS50 donkergroen

Zundapp CS50 donkergroen

Dit is het meest legendarische Zundapp model met 3-hand versnelling. De vorige eigenaar heeft de brommer een kleur gegeven die niet origineel is. Maar het is niet afstotelijk dus laten we dit nog even zo. De geforceerde koeling maakt het motorblok onverslijtbaar, de temperatuur loopt nooit te hoog op.

Deze brommer is een 517-05 model en komt uit 1970.

Zundapp CS50 "boswachter"

Zundapp CS50 "boswachter"

Dit model in combinatie met de groene kleur geven deze brommer de bijnaam ‘de boswachter ‘. Dit is één van de twee boswachters die we hebben, iedere brommer heeft zijn eigen specifieke kenmerken, deze heeft het hoge stuur.

Het model is een 517, het bouwjaar is rond 1970 en hij heeft een 3-hand versnelling. Ideaal brommertje om relaxed een middagje mee te toeren en hij maakt de boswachter in je los!

Zundapp CS50 "boswachter"

Zundapp CS50 "boswachter"

Onze tweede 'boswachter' in onze stal! Ook deze Zundapp is een model 517 en is rond 1970 gebouwd. Deze brommer heeft de kenmerkende 'halve maantjes' rond de carburateur. Ook deze boswachter is uitgevoerd met een 3-hand versnelling en staat garant voor vele uren toer-plezier!Onze Puch Maxi's

Puck Maxi-S rood

Puck Maxi-S rood

De Puch Maxi is al even legendarisch als het om de historie van het brommerrijden in Nederland gaat als de Zundapp. Ze rijden heerlijk en zijn uitermate geschikt om er één van onze mooie route's mee te rijden.

We hebben 9 Puch Maxi's voor je klaar staan!

Puch Maxi-S Zwart

Puch Maxi-S Zwart

De Puch Maxi-S doet qua snelheid absoluut niet onder voor de Zundapp en is daarom uitermate geschikt voor minder ervaren brommerrijders. Hierdoor kan je echter wel samen op pad met de hele familie, omdat iedereen met een rijbewijs mee kan rijden. De Puch Maxi's zijn volautomatisch, dus alleen maar gas geven en remmen!

Puch Maxi-S retroblauw

Puch Maxi-S retroblauw

Al onze Puch Maxi's zijn in topconditie, sommigen zijn zelfs geheel nieuw opgebouwd! We hebben ze in veel verschillende kleuren zoals je op deze foto's kan zien. En wees nu eerlijk......op zo'n prachtige retroblauwe Puch Maxi mag je toch gewoon gezien worden?

Puch Maxi-S Oranje

Puch Maxi-S Oranje

Eén van de paradepaardjes in onze Puch Maxi-stal: de Orange Queen

In 2022 geheel gespoten en nieuw opgebouwd en met recht een schoonheid!