Zundapphuren.nl

op de brommer door de polder

TULPENROUTE 2024 


Op de brommer langs de bollen!

Van 19 april t/m 5 mei 2024 staan de tulpenvelden weer in bloei in onze polder. Er is 2000 hectare land aangeplant, welke voor 1 miljard bollen zorgen. Daarmee is onze polder het 3e gebied in oppervlakte in Nederland op het gebied van tulpenvelden.
Onze brommers zijn bij uitstek geschikt om langs de vele tulpenvelden te toeren. We werken samen met de Stichting Evenementen en Promotie Noordoostpolder, die ieder jaar het Tulpenfestival organiseert en zij zetten een prachtige route uit langs de in bloei staande tulpenvelden, met duidelijke bewegwijzering, met speciale selfievelden en belevingsvelden, waar je prachtige foto's kan maken en echt tussen de tulpen kan lopen!


 


Met onze arrangementen kan je zelf kiezen hoe lang je langs de tulpen wilt toeren. Dit kan al vanaf 2 uur, maar als je echt alles wilt zien dan is 3 of 4 uur een betere keuze en kan je de hele route (102 km) makkelijk rijden.
Rijden is iedere dag mogelijk (vanaf 13.00 uur tot het donker wordt, vrijdag, zaterdag en zondag de hele dag), maar wel even van tevoren reserveren!

Uiteraard zijn ook de tulpenroute's inclusief ontvangst met koffie of thee en een drankje na afloop in onze Zundappbar.

Reserveer echt op tijd, dit is een populaire tijd die snel volgeboekt is! Kijk hier voor onze arrangementen.

Kijk voor alles wat er te beleven valt tijdens het tulpenfestival op www.tulpenfestival.nl