Zundapphuren.nl

op de brommer door de polder

Een brommer huren


zo doen wij het.....

Koffie (of thee uiteraard) met wat lekkers bij binnenkomst, helm, WA-verzekering, brommer en een drankje na afloop in ons café! Zit allemaal bij de prijs in, alles voor een leuke dag toch?


verzekering

De verzekering stelt strenge eisen aan ons als verhuurder. We zijn verplicht om je vaardigheden vooraf te testen in zowel de theorie als in de praktijk. Het is daarom belangrijk dat je met de juiste brommer op pad gaat, voor je eigen veiligheid en voor die van de andere weggebruikers.

De brommers zijn WA verzekerd. Dat betekent dat schade aan derden verzekerd is, maar de schade aan de brommer niet! Dit houdt dus in dat schade veroorzaakt door de bestuurder (de huurder dus) voor eigen rekening is! Onkundig en ongeoefend gebruik kan leiden tot schade, met name voor schakelbrommers. En ter indicatie: onze Zundapp's hebben een vervangingswaarde van € 5000,00!

Kijk voor alle voorwaarden op onze huurvoorwaarden pagina.


Wie rijdt waar op?

We hebben 2 soorten oldtimer brommers voor je ter beschikking: de Zundapp en de Puch Maxi. Voor beide brommers heb je een geldig rijbewijs nodig.

De Zundapp is er in 2 uitvoeringen: een 3 versnelling handschakel en 3 of 4 versnelling voetschakel. Voor beide uitvoeringen geldt dat je ervaring moet hebben met het rijden en schakelen op een motor of een schakelbrommer. De praktijk heeft ons geleerd dat je zonder deze ervaring gewoon geen leuke dag gaat hebben....en onze Zundapp's ook niet. Maar bovenal: het is gewoon niet veilig! En het je even leren voordat je op pad gaat heeft geen zin, omdat daar simpelweg de tijd niet voor is, hoe graag we het je ook naar de zin willen maken. 

Dus: heb je een ervaring met een motor of schakelbrommer.....dan is de Zundapp uitermate geschikt! Denk je dat je aanleg hebt voor het rijden op een schakelbrommer? Dan testen we dat gewoon even vooraf.  Heb je deze ervaring niet, dan hebben we voor jou de Puch Maxi! 

De Puch Maxi is volautomatisch, ze zijn niet zwaar dus uitermate makkelijk handelbaar, en doen qua snelheid absoluut niet onder voor de Zundapp. Je raakt dus niet achterop tijdens de rit en je zal absoluut net zo veel plezier aan het rijden beleven als de Zundapp-rijders!


Kan ik bij Zundapphuren.nl leren rijden op een schakelbrommer?

Jazeker kan dat! We hebben een speciaal arrangement waarin we je vertrouwd maken met de speciale handelingen van een schakelbrommer, zoals het omgaan met de koppeling, de remmen en het bedienen van de versnellingen. Om daarna, uiteraard óp een schakelbrommer, de prachtige 'eilandenroute' te gaan rijden! Kijk bij routes en prijzen voor meer info!


Nog nooit op een brommer of scooter gereden?

Maar wel in het bezit van een geldig autorijbewijs? Dan ben je van harte welkom en is de Puch Maxi een prachtige brommer voor je om een tour te maken!


Welk rijbewijs heb ik nodig?

Om op een Zundapp of Puch Maxi te mogen rijden heb je rijbewijs AM (bromfiets), A (motor) of B (auto) nodig.


Heeft Zundapp.nl een droogweergarantie?

Jazeker, hoewel we nooit zeker kunnen zijn van het weer natuurlijk nemen we contact met je op als het weer echt heel slecht lijkt te zijn. We maken dan een nieuwe afspraak. Eventuele aanbetalingen worden terugbetaald of blijven staan voor de volgende afspraak.


Reserveren of meer info nodig?

Kijk even op onze contactpagina!