Zundapphuren.nl

op de brommer door de polder

WEERRIBBEN ROUTE

Lengte: 62 km

Tijdsduur: ± 3 uur


Prachtige route, deels door het natuurgebied 'de Weerribben' met zijn vele kanalen, bruggetjes en mooie paden om te rijden. Ook rij je in twee minuten door heel Nederland....want zo heet het dorpje welke je passeert vlak voordat je de Weerribben inrijdt.
Emmeloord uitrijdend ga je richting Kuinre, waar je de dijk oprijdt die zich al slingerend een weg baant tussen de polder en het 'oude land'......halverwege verlaat je links de dijk en rij je richting 'Nederland', waarna je de Weerribben inrijdt via smalle weggetjes, bruggen en kanalen  om uiteindelijk in Oldemarkt uit te komen. Onderweg zijn er talloze plaatsen waar je even een terrasje kan pakken en waar je kan genieten van de prachtige natuur die de weerribben te bieden heeft! Via Oldemarkt rij je weer terug naar Kuinre en van daaruit via het prachtige Kuinderbos en recreatieplas 'de Wellerwaard' weer terug naar Emmeloord.


Bekijk hier de routekaart.
ROUTE DOWNLOADEN OP JE TELEFOON

Je kan de route downloaden en op je mobiel zetten zodat je makkelijk de route kan rijden via een stem of je beeldscherm. Daarvoor heb je de app van de Routefabriek nodig, die je kan downloaden via de App Store of Google Play (zoek naar Routefabriek). Ga daarna naar de grote kaart van deze route (klik hier ) en scan vanuit de Routefabriek app de QR-code die rechts onderin op de grote pagina van de route staat. De route staat nu in je mobiel!

Uiteraard hebben we de route ook uitgeprint voor je klaarliggen!