Zundapphuren.nl

op de brommer door de polder

ONS BEDRIJF

Zundapphuren.nl is in 2012 opgericht door Frea en Nico de Zwart. Hun liefde voor de nostalgie van de historische brommers wilden zij graag delen met anderen en besloten de brommers te verhuren om ook anderen dat unieke gevoel te geven van het rijden op deze oldtimers door ons prachtige polderlandschap.

Met veel liefde en toewijding hebben zij Zundapphuren.nl in de jaren daarna uitgebouwd tot een prachtig bedrijf, met enthousiaste klanten uit heel Nederland. Toen zij in 2023 vonden dat het genoeg was geweest,  kregen wij de kans om dit unieke bedrijf voort te zetten, welke we met beide handen hebben aangegrepen.  Eén van onze medewerkers heeft Frea en Nico jarenlang geholpen met de verhuur van de brommers, en kent dus als geen ander het klappen van de zweep van dit bedrijf.

Een nieuwe eigenaar betekent zo hier en daar ook wat veranderingen, waaronder een nieuwe website en een andere verhuurlokatie, maar we gaan onze uiterste best doen om het hoge serviceniveau en de ongedwongen sfeer zoals je die gewend bent van Frea en Nico voort te zetten!


ONS TEAM

De mensen die klaar voor je staan zijn Cees, Patrick, Alwin en Carola. Mensen die begrijpen dat zij werken in een uniek bedrijf, met geweldige klanten en er alles aan zullen doen om je die onvergetelijke ervaring van het rijden op een oldtimer brommer te laten beleven!